Goede zorg betaalt zich terug

Alle Nederlanders zijn verplicht een zorgverzekering af te sluiten. De kosten van een ziekenhuisopname en medische behandeling zijn hoog en de meeste mensen kunnen dit niet zelf bekostigen. Daarbij komt dat de premies voor een ziektekostenverzekering elk jaar weer fors stijgen.

U kunt als werkgever uw medewerkers een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering aanbieden. Een zorgverzekering met ruime keuzemogelijkheden, een flinke korting op de premie en met uitgebreide voorwaarden. Plus het getuigt van goed werkgeversschap.

Goede zorg loont

U bent als werkgever ook gebaat bij een goede zorgverzekering voor uw medewerkers. Want als er voldoende vergoeding is voor bijvoorbeeld fysiotherapie, psychologische hulp of actieve bemiddeling bij wachtlijsten, kan verzuim worden beperkt en zelfs voorkomen. Bovendien kunt u (gedeeltelijke) vergoeding krijgen voor kosten die u maakt om uw medewerkers optimaal te laten functioneren. Bij Aon krijgt u maatwerk. Onze experts gaan voor u op zoek naar het best passende collectieve ziektekostencontract.

Informatie

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neem contact op met Jos Scholten van Aon Hewitt, T 06 - 53173046, E jos.scholten@aon.nl.