Ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid

Jaarlijks raken veel mensen betrokken bij een ongeval, onder werktijd maar ook privé. Elke dag worden we geconfronteerd met risico's van ongevallen die op veel gebieden vaak een enorme impact hebben. Als één van uw werknemers een ongeval overkomt, dan raakt dat behalve uw werknemer, ook u als werkgever. Financieel maar ook emotioneel. Een goede ongevallenverzekering biedt u en uw medewerker in elk de juiste financiële zekerheid.

Financiële bescherming

Uit oogpunt van goed werkgeverschap heeft u een zorgplicht om uw werknemers adequaat te verzekeren in verband met de risico's die het werk met zich meebrengt. De collectieve ongevallenverzekering biedt u als werkgever en uw medewerkers, uitgebreide bescherming tegen de financi´┐Żle gevolgen van een ongeval. Dat is belangrijk voor de nabestaanden in geval van overlijden, voor de medewerker zelf die de draad weer moet oppakken na een ongeval, maar ook voor u als werkgever.

Goed verzekerd

De collectieve ongevallenverzekering van Aon kenmerkt zich door moderne dekkingscomponenten voor u en uw werknemers. Aon heeft een zeer ervaren team specialisten die zich hard maken dat verzekeraars na een ongeval bedragen snel uitgekeerd worden. Onze schadeafwikkeling is bekend met de markt en onderhouden goede relaties met belangrijke instanties als verzekeraars, rechtshulpbureaus en vakbonden.

Informatie

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neem contact op met Jos Scholten van Aon Hewitt, T 06 - 53173046, E jos.scholten@aon.nl.